Polityka Prywatności

Polityka prywatności sklepu
Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych
Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z
zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności
zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133,
poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach
zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie
Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do
swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.
Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych
Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta
albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi
Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na
komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności
Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w
każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania
cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików
może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies
zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:
• ostatnio oglądanych produktów,
Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu
zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron
internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień
ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o
przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji
do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni
Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to
zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi
wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie
newslettera o aktualnych promocjach, rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały
te dotyczą wyłącznie oferty naszego Sklepu.
Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w
szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na nasz adres bądź telefonicznie.

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów